Ideje 73 Prodaja Nekretnina Rovinjsko Selo

Ideje 73 Prodaja Nekretnina Rovinjsko Selo. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Ovdje Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Velika kuća se sastoji od: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika... Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Kuca Prodaja Rovinj Rovinjsko Selo 236 00 M 365 000 00 Dimedia Nekretnine D O O

Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. . Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Hauser Zu 80 000

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Haus Rovinj Rovinjsko Selo 00020 Panorama Real Estates Immobilienagentur Pula

Velika kuća se sastoji od:.. Prizemlja, prvog kata i drugog kata.. Velika kuća se sastoji od:

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Velika kuća se sastoji od: Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.

Kuca Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Aspectus Nekretnine Pula Rec Id 369704 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2... Velika kuća se sastoji od:

Istra Rovinjsko Selo Kamene Kuce Na Brodaju Prodaja

Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh ….. Velika kuća se sastoji od:

Kuca Prodaja Rovinj Rovinjsko Selo 236 00 M 365 000 00 Dimedia Nekretnine D O O

Prizemlja, prvog kata i drugog kata.. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu... Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Grundstuck Rovinjsko Selo Rovinj 25 117m2 Grundstuck Flache 25 117m2

Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.

Grundstuck Rovinjsko Selo Rovinj 25 117m2 Grundstuck Flache 25 117m2

Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Velika kuća se sastoji od: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Rovinjsko Selo Novogradnja Stan Na 1 Katu Nekretnine

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.. .. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Stanovi Na Prodaju Rovinjsko Selo Indomio Hr

Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te... Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Velika kuća se sastoji od: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Prizemlja, prvog kata i drugog kata.

Stanovi Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Prizemlja, prvog kata i drugog kata.. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Velika kuća se sastoji od: Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Prizemlja, prvog kata i drugog kata.

Kuca U Nizu U Rovinjskom Selu Samo 7km Od Rovinja Nekretnine

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.

Kuca Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Remax Centar Nekretnina Rec Id 775987 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Velika kuća se sastoji od: Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh ….. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Kuca Rovinjsko Selo 360 M2 Prodaja

Velika kuća se sastoji od:.. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.

Rovinjsko Selo Kuca Sa 4 Stana I Prekrasnom Bazzar Nekretnine

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh ….. Velika kuća se sastoji od: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:

Nova Kuca Prizemnica Podrum Rovinjsko Selo Aspectus

Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Stan Rovinjsko Selo Vicani 52 31 70 M2 B2nekretnine

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Velika kuća se sastoji od: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te... Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Rovinj Rovinjsko Selo Haus Verkauf 291 000 Dorf Rovinj Attraktives Anzeige 1436347 Nadjidom Com

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Velika kuća se sastoji od: Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Grundstuck Verkauf Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Kupola Nekretnine Rovinj Rec Id 536679 Immobiliendetails Immobilienangebote Immobilien Kroatien Realestatecroatia Com Portal Fur Immobilien In Kroatien

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište... Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Velika kuća se sastoji od: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Neues Haus Erdgeschoss Keller Rovinjsko Selo Aspectus

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Jednosoban Komforan Stan U Potkrovlju Sa Pogledom Na More 70m2 Rovinjsko Selo Rinda D O O Immobili

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh ….. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.

Rovinj Okolica Kuca Sa 2 Stana I Garazom Nekretnine Za Odmor Lider Nekretnine Rijeka Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:.. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu... Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:

Hauser Zu 80 000

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Velika kuća se sastoji od:. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Wohnung Rovinjsko Selo Rovinj 70m2 Wohnung

Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Haus Zu Verkaufen Und Zu Vermieten Immobilien Nekretnine365 Com

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh ….. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Velika kuća se sastoji od:. Velika kuća se sastoji od:

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:.. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika... Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Velika kuća se sastoji od: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Prizemlja, prvog kata i drugog kata.. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Kuca Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Aspectus Nekretnine Pula Rec Id 369704 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Rovinj Rovinjsko Selo Haus Verkauf 291 000 Dorf Rovinj Attraktives Anzeige 1436347 Nadjidom Com

Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Kuca Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Business Company D O O Rovinj Rec Id 591779 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Velika kuća se sastoji od: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:

Nova Kuca Prizemnica Podrum Rovinjsko Selo Aspectus

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Stan Rovinjsko Selo Vicani 52 31 70 M2 B2nekretnine

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:.. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Montazna Kuca Rovinjsko Selo Domprojekt

Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.

Alter Bauernhof In Rovinjsko Selo

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Velika kuća se sastoji od: Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Stanovi Na Prodaju Rovinjsko Selo Indomio Hr

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Immobilien Rovinjsko Selo

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Velika kuća se sastoji od: Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu... Velika kuća se sastoji od:

Immobilien Rovinjsko Selo

Velika kuća se sastoji od: Velika kuća se sastoji od: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Rovinjsko Selo Kuca Sa 4 Stana I Prekrasnom Bazzar Nekretnine

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.

Kuca Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Remax Centar Nekretnina Rec Id 775987 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Prodaja Kuca Rovinjsko Selo

Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:

Kuca Rovinjsko Selo Katnica 150 25 M2 Garaza I Ostava 24 97m2 Prodaja Libra Res

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Velika kuća se sastoji od:. Prizemlja, prvog kata i drugog kata.

2 Zimmer Wohnung Kaufen Rovinjsko Selo 2 Zimmer Wohnungen Kaufen Auf Crozilla Com

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:.. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Nekretnine U Istri Histria Apart

Velika kuća se sastoji od:. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji... Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Prodaja Kuca Rovinjsko Selo

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2... Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:.. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.

New House Ground Floor Basement Rovinjsko Selo Aspectus

Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Neues Haus Erdgeschoss Keller Rovinjsko Selo Aspectus

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Kuca Prodaja Rovinj Rovinjsko Selo 300 00 M 1 100 000 00 Business Company

Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:.. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:.. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj:

Prodaja Kuca Rovinjsko Selo

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo... Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Velika kuća se sastoji od: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Haus Rovinj Rovinjsko Selo 00020 Panorama Real Estates Immobilienagentur Pula

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.. Velika kuća se sastoji od:. Prizemlja, prvog kata i drugog kata.

Kroatien Rovinjsko Selo Steinhaus 114 M2 152 M2

Velika kuća se sastoji od: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Kuca Na Prodaju 220m2 295 000 Rovinjsko Selo Indomio Hr

Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Velika kuća se sastoji od: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo... Prizemlja, prvog kata i drugog kata.

Rovinjsko Selo Bazzar Nekretnine

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Velika kuća se sastoji od: Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.

Alter Bauernhof In Rovinjsko Selo

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.

Alter Bauernhof In Rovinjsko Selo

Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Velika kuća se sastoji od: Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Montazna Kuca Rovinjsko Selo Domprojekt

Velika kuća se sastoji od: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Velika kuća se sastoji od: Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.

Homes For Sale In Rovinjsko Selo Rovinj Srbija Nekretnine

Prizemlja, prvog kata i drugog kata... Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Velika kuća se sastoji od: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu... Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Istra Rovinjsko Selo Kuca S Cetiri Stana Kairos Nekretnine

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Velika kuća se sastoji od:

Rovinjsko Selo Luxsuzna Kuca S Pogledom Na More Aspectus

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište.. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Stan Rovinjsko Selo Vicani 52 31 70 M2 B2nekretnine

Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Velika kuća se sastoji od: Prizemlja, prvog kata i drugog kata.. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Haus Zu Verkaufen Und Zu Vermieten Immobilien Nekretnine365 Com

Velika kuća se sastoji od: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Prizemlja, prvog kata i drugog kata. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji. Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh … Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Istra, rovinj, okolica, ova prekrasna roh …

Stanovi Prodaja Rovinjsko Selo Rovinj Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu. Rovinjsko selo, brajkovići građevinsko zemljište 1348m2 između kanfanara i rovinjskog sela svega 10 km od rovinja u mjestu brajkovići prodaje se lijepo građevinsko zemljište. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji... Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj:

Stan Rovinjsko Selo Vicani 52 31 70 M2 B2nekretnine

Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu... Rovinj, impozantna vila na savršenoj lokaciji... Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2.

Rovinjsko Selo Luxsuzna Kuca S Pogledom Na More Aspectus

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi... Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo.

Stan Rovinjsko Selo Vicani 52 31 70 M2 B2nekretnine

Pravilnog kvadratnog oblika sa prodavatelj: Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Rovinjsko selo, lijepo uređeni stan na drugom katu kuće na prodaju je stan na drugom katu kuće od 70m2... Rovinj, rovinjsko selo renovirana kamena kuća 200 m2 s štalom 50 m2 i okućnica 300 m2 rovinj, rovinjsko selo prodaje se renovirana kamena kuća, te manja kuća u dvorištu.

Grundstuck Verkauf Rovinjsko Selo Rovinj Istarska Kupola Nekretnine Rovinj Rec Id 536679 Immobiliendetails Immobilienangebote Immobilien Kroatien Realestatecroatia Com Portal Fur Immobilien In Kroatien

Lijepo je uređen, a sastoji se od otvorenog prostora u kojem je dnevni boravak, kuhinja, galerija za s prodavatelj: Velika kuća se sastoji od: Kupola nekretnine prodaje zemljište €85.000 rovinjsko selo, rovinj, istra rovinjsko selo, prodaje se graä evinsko zemljiå¡te.. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika.

Alter Bauernhof In Rovinjsko Selo

Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi. Zemljiå¡te je povrå¡ine 759m2 i pravokutnog je oblika. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji rovinjsko selo... Preteå¾ito je stambene namjene (m1 oznaka) å¡to u dijelu gdje se nalazi.

Popular posts from this blog

Putovanje U Englesku Sa Hrvatskom Putovnicom