Prodaja Stanova Avenija Dubrava

Prodaja Stanova Avenija Dubrava. Prostran i svijetao stan na … Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

Stan Zagreb Avenija Dubrava 55 M2 Novogradnja Prodaja

Istaknuto Stan Zagreb Avenija Dubrava 55 M2 Novogradnja Prodaja

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kuhinja sa dnevnim boravkom ?

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kuhinja sa dnevnim boravkom ? U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stan 1 se sastoji od: Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

Stan Zagreb Avenija Dubrava 45 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Prostran i svijetao stan na … Stan ima 129 m2 stambene površine.. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Rivalitas Nekretnine Stanovi Dubrava Prodaja Stanova Dubrava Zagreb Stranica 1

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Prostran i svijetao stan na …. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Avenija Dubrava Zagreb Croatia Local Business Facebook

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Prostran i svijetao stan na ….. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Rivalitas Nekretnine Stanovi Dubrava Prodaja Stanova Dubrava Zagreb Stranica 1

Stan 1 se sastoji od:.. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Prodaja Kuce Donja Dubrava Blizina Avenije 213 M2 2 Stana 77 M2 Trazi Hr

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Prostran i svijetao stan na … Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan 1 se sastoji od: U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan ima 129 m2 stambene površine.

Otkriti Pogorsati Svemoguc Namjestaj Dubrava Cuanhuaupvchcm Com

Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Prostran i svijetao stan na … Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Avenija Dubrava 71 M2 3 Sob Stan S Velikom Terasom Kompletno UreÄ'en Prodaja

Prostran i svijetao stan na … Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

Dubrava New Building Luxury Apartment Nkp 40 39 M2 Eurovilla Hr

Stan 1 se sastoji od:.. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan ima 129 m2 stambene površine. Prostran i svijetao stan na … Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan 1 se sastoji od: Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Stan Novogradnja Prodaja Zagreb Gornja Dubrava 76 M2 3 Soban

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan ima 129 m2 stambene površine.. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Prodaja Kuce Donja Dubrava Blizina Avenije 213 M2 2 Stana 77 M2 Trazi Hr

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan ima 129 m2 stambene površine. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji... Prostran i svijetao stan na …

Stan Na Prodaju 86m2 230 000 Gornja Dubrava Indomio Hr

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2)... Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Prostran i svijetao stan na …

Stanovi U Novogradnji Za Prodaju Dubrava Stanovi Prodaja

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stan 1 se sastoji od: Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Buildvision Dubrava Urban Spot

Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji... Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!.. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.

Prodaja Kuce Donja Dubrava Blizina Avenije 213 M2 2 Stana 77 M2 Trazi Hr

Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Stambena GraÄ'evina Dubrava Arija Studio

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stan 1 se sastoji od: Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stan ima 129 m2 stambene površine. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača... Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Prodaja Stan Donja Dubrava 4s 85m2 Index Oglasi

Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan 1 se sastoji od: Prostran i svijetao stan na ….. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Nekretnine Zagreb Net Donja Dubrava Najam Prilika Stan Iznajmljivanje Avenija Dubrava 38 M2

Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Lokacija Nekretnine Istok Stranica 3 Od 4 Opereta Nekretnine

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan ima 129 m2 stambene površine. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Prostran i svijetao stan na … Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Dubrava New Building One Bedroom Luxury Apartment Nkp 42 25 M2

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije... . Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Dubrava New Building Luxury Apartment Nkp 37 42 M2 Eurovilla Hr

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Prostran i svijetao stan na … Stan 1 se sastoji od: Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.

Dubrava Avenija Dubrava 3 Soban S Terasom 74m2 Prodaja

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Prostran i svijetao stan na … Kuhinja sa dnevnim boravkom ?. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Avenija Dubrava Zagreb Croatia Local Business Facebook

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan 1 se sastoji od: Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Apartments For Sale Velika Gorica Modern Building Apartment Sales Flats For Sale Land For Sale Sell Building Products Prices Pricelist Croatia

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan ima 129 m2 stambene površine. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Prostran i svijetao stan na … Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.

Avenija Dubrava Zagreb Croatia Local Business Facebook

Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Kuhinja sa dnevnim boravkom ?.. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.

Stan Zagreb Gornja Dubrava 79 46 M2 Avenija Dubrava 41 Prodaja

Stan ima 129 m2 stambene površine. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stan 1 se sastoji od: Prostran i svijetao stan na … Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava... Stan 1 se sastoji od:

Stan Zagreb Avenija Dubrava 55 M2 Novogradnja Prodaja

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stan ima 129 m2 stambene površine. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

I21673 Stan Zagreb Gornja Dubrava Avenija Dubrava 81 00m2 Opereta Nekretnine

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan 1 se sastoji od: Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Prostran i svijetao stan na … Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stan 1 se sastoji od:

Apartments For Sale Velika Gorica Modern Building Apartment Sales Flats For Sale Land For Sale Sell Building Products Prices Pricelist Croatia

Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan ima 129 m2 stambene površine. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Buildvision Dubrava Urban Spot

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.. Prostran i svijetao stan na … Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan 1 se sastoji od: Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Prostran i svijetao stan na … Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.. Kuhinja sa dnevnim boravkom ?

Nekretnine Zagreb Net Donja Dubrava Najam Prilika Stan Iznajmljivanje Avenija Dubrava 38 M2

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Prostran i svijetao stan na ….. Stan ima 129 m2 stambene površine.

Dubrava New Building Luxury Apartment Nkp 40 39 M2 Eurovilla Hr

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Prostran i svijetao stan na … Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan ima 129 m2 stambene površine.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan ima 129 m2 stambene površine. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava... Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Dubrava Avenija Dubrava Novogradnja 2s Od 50m2 Index Oglasi

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan 1 se sastoji od: Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Prostran i svijetao stan na …. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Tutti Di Njuskalo Prodaja Stanova Zagreb Dubrava

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!. Stan 1 se sastoji od: Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan ima 129 m2 stambene površine. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije... Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Stan Zagreb Avenija Dubrava 122 21 Posl Pros Cca 65m2 Podrum 60m2 Prodaja Offero Nekretnine

Prostran i svijetao stan na … Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

Trosobni Stanovi Dubrava Stanovi Najam

Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan 1 se sastoji od: Stan ima 129 m2 stambene površine. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Prostran i svijetao stan na … Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Prostran i svijetao stan na … Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stan ima 129 m2 stambene površine. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kuhinja sa dnevnim boravkom ?. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Dubrava Kolakova 4 S Stan U Prizemlju Od 93 53 M2 Novogradnja Nekretnine21

Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.

Stanovi Najam Dubrava Zagreb Najam Stanova Na Crozilla Com

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Apartment For Sale In Donja Dubrava Donja Dubrava MeÄ'imurska Zupanija Croatia Area 38 82 M Price 78 000 00 Rooms 1 Floor 7

Stan ima 129 m2 stambene površine.. Prostran i svijetao stan na … Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan ima 129 m2 stambene površine. Kuhinja sa dnevnim boravkom ?. Prostran i svijetao stan na …

Rivalitas Nekretnine Stanovi Dubrava Prodaja Stanova Dubrava Zagreb Stranica 1

Stan 1 se sastoji od: Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stan 1 se sastoji od:. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

I21673 Stan Zagreb Gornja Dubrava Avenija Dubrava 81 00m2 Opereta Nekretnine

Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Prostran i svijetao stan na … Stan 1 se sastoji od: Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stan 1 se sastoji od:

I21673 Stan Zagreb Gornja Dubrava Avenija Dubrava 81 00m2 Opereta Nekretnine

Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.. Stan 1 se sastoji od:

Jutarnji List Zagreb Bruji O Stanu U Garaznom Stupu Susjedi Su U Soku Pa Pogines Na Vratima Boktenemaj

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Prostran i svijetao stan na … Stan 1 se sastoji od: Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja!

Stan Zagreb Dubrava 54 00 M2 Novogradnja Prilika Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Zagreb Dubrava Stan 91 15 M2 Novogradnja Prodaja

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stan 1 se sastoji od: Prostran i svijetao stan na … Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan ima 129 m2 stambene površine. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.. Stan 1 se sastoji od:

Uskoro Dubrava Mesic Com Gradnja I Prodaja Stanova Zagreb

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan 1 se sastoji od: Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Prostran i svijetao stan na … Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).. Stan ima 129 m2 stambene površine.

Rivalitas Nekretnine Stanovi Dubrava Prodaja Stanova Dubrava Zagreb Stranica 1

Stan ima 129 m2 stambene površine. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stan ima 129 m2 stambene površine. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.

Kontakt Buildvision

Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. .. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Novi Projekt Zgrada Avenija Dubrava Jg Projekti

Prostran i svijetao stan na … Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća... Prostran i svijetao stan na …

I21673 Stan Zagreb Gornja Dubrava Avenija Dubrava 81 00m2 Opereta Nekretnine

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz... Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Prostran i svijetao stan na … Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Stan 1 se sastoji od: Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.

Dubrava New Building One Bedroom Luxury Apartment Nkp 42 25 M2

Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Avenija Dubrava Odlican Dvosoban Stan Prodaja

Stan 1 se sastoji od: Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Condo Apartment Ipinagbibili Ljubovic Podgorica Montenegro 700011007 9 Re Max Montenegro Public Listing Full

Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.. . Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Avenija Dubrava Zagreb Croatia Local Business Facebook

Stan ima 129 m2 stambene površine... Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stan ima 129 m2 stambene površine. Prostran i svijetao stan na … Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača... Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Stan Zagreb Dubrava 54 00 M2 Novogradnja Prilika Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Prodaja Stanova Mostar Avenija Strana 28 Tagovi

Prostran i svijetao stan na … Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Prostran i svijetao stan na … U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Stan 1 se sastoji od: Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Stan ima 129 m2 stambene površine. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji... Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća.

Buildvision Dubrava Urban Spot

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

Dubrava Avenija Dubrava Novogradnja Dvosoban Stan 59 M2

Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stan 1 se sastoji od: Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća... U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.

Agencija Za Nekretnine Zagreb Erste Nekretnine

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan ima 129 m2 stambene površine... Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava.

Rivalitas Nekretnine Stanovi Dubrava Prodaja Stanova Dubrava Zagreb Stranica 1

Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz... Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz.

Buildvision Dubrava Urban Spot

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača... Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Stan 1 se sastoji od: Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Stanovi se nalaze u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od tri stambene jedinice te svaka ima svoj vlasiti ulaz. Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Stan ima 129 m2 stambene površine. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji.

Stanovi Najam Dubrava Zagreb Najam Stanova Na Crozilla Com

Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava... Stan 1 se sastoji od: Podovi stanova na prodaju u dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije. Energetski učinkovita i moderno uređena zgrada s parkingom, i to u kvartu koji ima sve što treba jednoj obitelji. Prostran i svijetao stan na … Novogradnja u dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je uglavnom raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz avenije dubrava. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2). U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Pripadaju mu tri vanjska parkirna mjesta, svaki površine 18,75 m2, sve skupa obračunski 14m2 i spremište u podrumu zgrade površine 5,60 m2 (obračunski 4,2 m2).

Prodaja Stanova Dubrava

Stan 1 se sastoji od: Stan ima 129 m2 stambene površine. U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača. Prostran i svijetao stan na … Kuhinja sa dnevnim boravkom ? Kolni prilaz zgradi osiguran je iz ulice hrvatskog proljeća. Stanovi u dubravi za one koji žele uložiti u kvalitetu stanovanja! Prostran i svijetao stan na …

Popular posts from this blog

Putovanje U Englesku Sa Hrvatskom Putovnicom